opc_loader

NFDecathlon 4m

Artikelnr: NFDecathlon4m

Nieuw in ons assortiment na wereldwijd exclusief de rechten te hebben overgenomen is de Decathlon 4 meter van Norbert Fischer.

Dit geweldige model is net als de andere modellen van hem zeer licht doch sterk opgebouwd en kan door een gemiddelde modelbouwer worden gebouwd.

Geschikt voor een 120 cc tot maximaal 250cc motor. 

Dit model is momenteel voor te bestellen, wij werken aan mallen voor verbeterde motorkappen en wielkappen, zodra die met 1 tot 3 maanden gereed zijn dan vangt de productie aan.

1.895,00
Voorraad
Voorraad:
  4  items, geen fysieke voorraad!! items worden gesneden na bestelling. (gemiddeld 1-4 weken productietijd)
Beschrijving

De Decathlon vliegt inmiddels met meerdere modellen in Europa naar volle tevredenheid en is en zeer imposant model op evenementen en voor sleepdagen.

Met zijn 4 meter (3,80 in gekort als 'extreme flight' uitvoering) en afneembaar hoogteroer kan deze relatief eenvoudig nog opgeslagen en meegenomen worden, landingsgestel is ook eenvoudig demonteerbaar.

Uiteraard heeft dit model Flaps voor een verkorte landing cq snel hoogte afbouwen en het model zoals op de foto's te zien een lcihhte doch stabiele constructie.

Dit model heeft vele meters hout wat gelaserd is in voortreffelijke kwaliteit (geen zwarte randen die afgeven) en het populier is van Laserkwaliteit.

Motorkap, landingsgestel 5xxx-MG kwaliteit, gfk aanstuurhevels, vleugelbuis Petrausch, etc zitten er allemaal bij evenals aluminium snelsluitingen voor struts, etc.

Spanwijdte; 3,98 meter

Lengte: 2,93 meter

Gewicht; vanaf 19Kg

Servo's vanaf 9 stuks

Beoordelingen ()
NFDecathlon 4m heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NFDecathlon 4m


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Merken
Promotie
Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items
1.895,00