opc_loader

Omdat wij vrijwel ieder model NA bestelling snijden geldt elk model als een custom specifiek artikel en kan een artikel in principe NIET retour worden genomen.

Uitzonderingen hierop vallen onder coulance van onze zijde maar dit is uitsluitend indien wij hier volledig en onder voorwaarden mee akkoord gaan.

in onze eigen kits zit in principe altijd al het Lasergesneden hout voor het model, benodigde liggers, beplanking (volgens de manier waarop wij het verwerkt hebben voldoende, in geval fout of ondeskundig gesneden er veel reststukken overblijven kunnen wij niets aan doen).

Licentie modellen snijden wij volgens de opgave zoals ons door de leverancier is opgegeven, dus als die bepaalde parts NIET voorgelaserd nodig achten, is dat niet aan ons om aan te passen (en wij mogen dit officieel ook niet).

Overige onderdelen voegen wij toe volgens de lijst die wij van leverancier krijgen, dit houdt in dat wij nooit verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor een betwisiting of iets er wel of niet bij hoort in de kit.

In geval wij er WEL iets extra bij doen in de kit dan staat dit ook vermeld bij de omschrijving.

We werken met houtproducten dus dikteverschil van een paar tienden mm is mogelijk, een loepzuivere passing kan derhalve ook nooit 100% gegarandeerd worden.

Onze Laser snijdt zeer strak maar ook deze verwijderd afhankelijk van materiaal 0,05 tot 0,2mm materiaal, hier is in het tekenen niet altijd rekening mee te houden.

Levertijden bij ons zijn doorgaans kort maar het komt wel eens voor dat er een wachttijd is of wij op onderdelen/materiaal zitten te wachten. Dit kan geen reden zijn de order te annuleren, in uitzonderlijke gevallen kan het tot wel 2 maanden duren voor wij bepaalde items weer op voorraad hebben na bestelling dus zal levering dan langer op zich laten wachten.

Wij trachten voor het triplex noestvrij hout te krijgen, echter dit is vrij schaars dus proberen wij altijd het schone hout voor de kits te gebruiken en indien mogelijk om de enkele noest die er zit heen te snijden.

Randen zijn bij ons doorgaans lichtbruin en kunnen vrijwel altijd direct gelijmd worden, uitzondering hierop is vliegtuig triplex (ivm de hardheid en lijmverbranding), Ceiba (iets bruinder en qua gewicht lichter dan populieren triplex) en dik balsa.

De tip die wij meegeven, haal de vinger over de rand, is er een zwarte streep op de vinger zichtbaar is naschuren licht nodig, is er geen zichtbare streep dan direct te lijmen.

 

Merken
Promotie
66,95
Nieuwe Artikelen