opc_loader

Over ons

RC-Europe is een online modelbouwproducent en shop met ruim 44 jaar ervaring in de RC vliegerij (Vliegtuigen).

Opgericht en gevoerd door Sebastiaan van Buiten met daarom heen een team van piloten, bouwers, sparring partners en mensen die voor de pieken als hulp ingeschakeld kunnen worden is van de passie werk gemaakt.

Inmiddels zit ook dochter Veronique naast haar studie deels in het bedrijf voor snijwerk en inkoop/verkoop en is zij ook teampiloot en bouwt zij zelf regelmatig.

Helikopter, auto en boot onderdelen zijn bij ons NIET aanwezig, vandaar dat wij u dan ook liever naar een van onze collega's doorsturen hiervoor (servo's en andere standaard items welke ook in onze modellen gebruikt worden/nodig zijn uitgezonderd).

Wij focussen ons liever op uitsluitend RC vliegtuigen vanwege de ervaring en het adequaat kunnen helpen van klanten hiermee (oplossingsgericht).

De onderdelen die door ons geleverd worden zijn van o.a. Aeronaut, D-Power, PowerHD, eigen import en wij werken ook samen met collega's voor bepaalde spullen. Vraag gerust als u iets van buiten ons assortiment wil.
Wij leveren onder andere naast onze eigen ontwikkelde produten de modellen van Bart Lammerse, Peter Goldsmith, Horacio Levit, Jerry Bates, AerodromeRC, een deel van Norbert Fisher en meer.

Deze mensen zijn NIET direct aan ons verbonden/in dienst en hebben geen invloed op de organisatie, zij weten ook niet direct wat er speelt binnen ons bedrijf, dus hiervoor kunt u hen NIET benaderen.

Ook kunnen wij met onze lasersnij en freesmachines (beperkt ivm tijd) custom projecten (vleugels, rompspanten, huckepack installaties, startkisten, modelsteunen, etc.) voor u maken.

Tevens hebben wij een vacumeermachine voor kunststof kappen, motorkappen, toebehoren als RC schaal zweefvliegstoeltjes, servodeksels, etc. tot een formaat van circa 50x35cm.

Daarnaast hebben wij in samenwerking mogelijkheid tot verwerken van glasmat producten en mallen.

Wij hebben meer modellen dan op onze site staan maar dat komt mede omdat in de afwerking als tekeningen, bouwfoto's, toebehoren als motorkap, canopy, etc veel tijd gaat zitten dus hoewel veel bijna productierijp is staan deze nog niet op onze site.

Ook staan we regelmatig op enkele beurzen in Europa. Tevens bezoeken we een redelijk aantal evenementen en vliegtreffens in europa.

Merken
Promotie
299,00
Nieuwe Artikelen