opc_loader

Svenson

Trots kunnen wij u melden dat Svenson© terug is, de bekende modellen van vroeger als de Vicomte, Westerly, Wayfarer, Duke, Prima, etc komen allemaal weer terug, echter nu in een nieuw jasje, ouder modellen, (deels) nieuwe bouwtechniek.

Wij hebben de toestemming van Leon Janssens om de modellen weer op de markt te bengen, dit gebeurt aan de hand van oude tekeningen welke nu volledig gedigitaliseerd worden en productiegereed gemaakt voor de lasermachines.

De modellen worden ontwikkeld in een combinatie van oudere en modernere bouwtechnieken, enige bouwervaring is gewenst.

Onder andere voor de landingsgestel of Turrets/Baldachinen wat bij sommige modellen nog zelf gebogen moet worden (sjabloon en materiaal bijgeleverd) of wel voorgebogen maar nog niet gesoldeerd.

Ook zijn bepaalde verouderde systemen als een romp opgebouwd uit alleen latjes door ons aangepast naar een systeem wat Lasergesneden kan worden en toch als vintage/retro uit ziet.

Door Lasersnijden zullen doorgaans balsa plankjes vanaf een 5 a 6mm of triplex van 4mm (vleigtuigtriplex vanaf 2mm) een lichte afzetting hebben door het snijproces van de Laser, hier kunnen wij weinig aan doen maar ons doel is om met zo min mogelijk energie te snijden om dit te voorkomen, uit te sluiten is het helaas niet.

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Merken
Promotie
279,00
Nieuwe Artikelen