opc_loader

Floaty 1.5

Artikelnr: RCEFloaty15

Floaty, Een perfect model zonder echte romp voor hang, thermiek, mini combat, eleastiek of gewoon lekker vliegen op de club of op vakantie.

Dit model heeft deelbare vleugels, een compact rompje voor de electronica en evt electromotor van 28mm.

74,95
Voorraad
Voorraad:
  8  items, geen fysieke voorraad!! items worden gesneden na bestelling. (gemiddeld 1-4 weken productietijd)
Beschrijving

De Floaty 1.5 is zoals de naam al zegt een vliegend vleugeltje welke licht doch degelijk geconstrueerd is met een spanwijdte van 1,5 meter.

Dit model is geschikt voor de licht gevorderde vlieger (2e of 3e model) maar ook voor de ervaren vlieger een erg interessant model vanwege de brede inzetbaarheid (langzaam/snel, zweef of electro, veel eigen inbreng mogelijk, etc.).

De carbon buisjes voor ligger en de glasvezel neuslijst liggen in de kit erbij evenals magneten ter bevestiging vleugel/romp en de rompdeksel alsmede een 1:1 tekening met beide vleugels.

De tippen zijn op diverse manieren uit te voeren, zowel met grote winglets, kleinere, met of zonder richtingroer/remfunctie, etc. Hoogteroer is nu gecombineerd met rol, maar kan simpel gesplitst worden in gescheiden functies waarbij butterfly (rol omhoog, hoogt omlaag voor landing of hoogte afbouwen) snel in te bouwen is.

Niet in de doos zijn electronica, lijm, extra stuurstangen in geval 4 of 6 roeren aansturing, folie en materiaal voor eigen inbreng ontwerp.

Spanwijdte 137~155 cm

Lengte 60 cm

Servo's 2, 4 of 6 (hoogte/rol gemixt, Hoogte/rol separaat, richtingroeren/brakes erbij).

Gewicht zwever 500~600 gram

Gewicht electro 650~850 gram

Beoordelingen ()
Floaty 1.5 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Merken
Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items
74,95