opc_loader

AerodromeRC

Vol trots kunnen wij melden dat wij exclusief voor Europa de kits van AerodromeRC gaan snijden en leveren.

Dit zijn allemaal WW1, WW2 en overige oorlogsmodellen vanaf een 50cm tot ongeveer 2 meter spanwijdte.

Momenteel zijn we bezig alle files om te zetten naar de europese maten hout binnen de toleranties van de ontwerper, waarna we elk model dat gereed is direct op de site zetten.

Wij passen de files zelf NIET aan qua constructie, alleen kleine wijzigingen om een metrische ligger van bijvoorbeeld 5x5mm in een passend slot van een rib of spant te zetten waarbij het originele inch slot omgerekend 4,76mm zou zijn.

Constructief en materiaaltechnisch passen wij de constructie NIET aan.

Totaal komen er zo'n 91 modellen in het assortiment uit landen als Oostenrijk, Canada, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Rusland, Zweden, Amerika en een paar 'golden age' modellen.

Bij de meeste kits is een dummymotor, machinegeweer en een piloot in houtconstructie bijgeleverd waarbij het betreffende onderdeel uit meerdere delen moet worden opgebouwd en geschuurd, waarna dit geschilderd dient te worden naar wens.

De prijzen variëren van 50 tot zo'n 300 euro, waarbij vermeld moet worden dat de hardware (stuurkabels, roerhevels, wielen, etc.) deels nog los bijgekocht moeten worden, meeste modellen zijn bedacht voor electro uitvoering en ervaring met bouwen of een gedegen hulp is noodzakelijk. Modellen zijn ook niet geschikt als eerste of 2e model qua leren vliegen maar zijn voor de gevorderde en ervaren vliegers.

Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Merken
Promotie
54,95
Nieuwe Artikelen