opc_loader

SHK 1:2,6 schaalzwever

Artikelnr: SHKGP126

SHK thermiekzwever, ontstaan uit de Standaard Austria nadat deze bij Smepp Hirth in productie was genomen en verbeterd, Schaal 1:2,6 met spanwijdte 653cm

850,00
Voorraad
Voorraad:
  5  items, geen fysieke voorraad!! items worden gesneden na bestelling.
Beschrijving

De SHK is een model uit 1965 die is ontstaan uit de Standard Austria van Rudiger Kunz en doorontwikkeld door Klaus Holighaus waarna deze bij Schmepp Hirth is gebouwd.

Ons model is getekend voor een groot deel in Australië, echter hebben ze daar voor de eerste modellen schuim/balsa vleugels gebruikt waarna wij hier een set houten ribbenbouw vleugels hebben ontwikkeld.

Ondanks zijn enorme spanwijdte is het model relatief eenvoudig mee te nemen en neemt weinig ruimte in de hangar in door de eventueel gedeelde vleugels.

Binnendeel vleugel is dan 170cm ongeveer, buitendeel is 145cm ongeveer, dit is een optie die eenvoudig met extra (Petrausch of Gfk/Cfk buizen te relaiseren is (voorbereidingen zitten in de vleugels reeds).

Wat wij leveren is al het lasergesneden hout (spanten, ribben, slotted stringers, radioplaat), de vleugelbuis van Strongal met buitenbuis, 6,5 meter vleugeltekening, Liggers, indekkinghout voor vleugel en romp. Romp en staartvlakken is middels bouwbeschrijving zonder tekening. 

Wat er NIET bij zit zijn stuurkabels, landingswiel (ivm intrekbaar of vast), roerhevels, aansturing voor staartconstructie, canopy.

De Canopy is separaat te bestellen.

spanwijdte:  653cm

lengte:  242cm

gewicht:  13~16kg

Beoordelingen (0)
SHK 1:2,6 schaalzwever heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Merken
Promotie
289,00
Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items