opc_loader

Olympia 2B 1/3

Artikelnr: GPOlympia2b13

EON Olympia 2B oldtimer zwever in schaal 1/3.

Schitterende zwever waarvan het origneel is ontworpen in 1939 door Hans Jacobs, die ook verantwoordelijk was voor de ontwerpen als de Kranich, Weihe en Habicht.

Dit model was de standaard voor de olympische zomerspelen van 1940, welke door de 2e wereld oorlog niet doorging.

549,00
Voorraad
Voorraad:
  4  items, geen fysieke voorraad!! items worden gesneden na bestelling.
Beschrijving

De Olympia is een zwever van 500 cm spanwijdte die erg doordacht en als een puzzel is opgebouwd, waardoor deze sterk maar toch licht geconstrueerd is.

Dit model laat zich reeds door een gemiddeld motormodel omhoog slepen, maar hellingvliegen, basic aerobatics en lichte thermiek gaat hij absoluut niet uit de weg.

In de kit zitten standaard dubbele rempleppen van hout (boven en onder uitkomend net als het origneel) waardoor korte velden ook geen probleem zijn.

Voor het vliegen zijn geen extreme servo's nodig, 2 servo's in de vleugel, 2 voor de flaps, 2 van circa 5 kilo voor het hoogte en richtingroer, alsmede een sleepkoppeling servo zijn voldoende.

De vleugel is per deel 242 cm lang (optioneel 2 delig per kant), de romp is (demontabel richtingroer) 220 of 250cm lang. Wij zijn nog met een deelbare romp bezig.

Vliegklaar gewicht vanaf 8 á 9 kilo ongeveer.

De kit wordt geleverd met alle laserdelen, overig indekkingshout, liggers, etc. echter lijm, bespanmateriaal, stuurkabels (closed loop kabels zijn het mooist en realistisch voor dit model waar mogelijk), ruderhoorns en wat overige kleindelen zijn nog nodig.

Beoordelingen ()
Olympia 2B 1/3 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Olympia 2B 1/3


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Merken
Promotie
Nieuwe Artikelen
Laatst bekeken items
549,00